Bliv slank hen over vinteren

store_bukser

Efteråret er typisk en tid med varm suppe og cacao foran brændeovnen. Det plejer det også at være for undertegnede, men lige netop i år dropper jeg det hele – jeg er nemlig gået på slankekur.

Ja du hørte rigtigt jeg er gået på slankekur, det er nu ikke fordi jeg er vildt overvægtig, men jeg kunne da godt trænge til at tabe mig 5-6 kilo. Det handler ikke så meget om overvægt for mig denne gang som det handler om at få mere fra hånden.

Jeg læste et godt blogindlæg forleden omkring det at hvis man optimerede sin kost til ikke at indeholde så mange hurtige kuhydrater så vil man kunne holde sit blodsukker mere stabilt og dermed kunne sove mere effektivt og i sidste ende korte sin søvn ned med en times tid.

Jeg synes min søvn er alt for forstyrret, jeg vågner nogle gange og forestiller mig ting, som at der er dinosaurer i soveværelset osv. Så jeg håber, at ved at skifte til en kostplan uden brød og andre hurtige kulhydrater kan optimere min søvn således jeg er mere effektiv når jeg sover. Den første bonus kommer i form af at kunne sove mindre og den næste bonus kommer vel ved at man lige taber et par kilo ved at være på slankekur.

Jeg er meget motiveret for at kunne sove bedre om natten – det betyder forhåbentlig også at jeg er mere frisk når jeg er på arbejde, for ærligt talt så har det sidste stykke tid båret præg af at jeg ikke har været helt på toppen. Nu er den næste udfordring bare at holde fokus på kuren og så se hvor hurtigt man kan mærke forbedringer. Jeg vejer mig konsekvent hver morgen og med den badevægt jeg har kan jeg også måle fedtprocent. Det håber jeg kan være med til at holde motivationen at man kan se der sker noget.

2 comments

  1. Kasper siger:

    Det er altid de små 5-6 kg., man skal af med, for at det hele bliver godt igen 😉

  2. Louise siger:

    Puuha jeg trænger også til at tabe mig, det kan være jeg skal til at tænke mere over hvad jeg spiser – måske specielt omkring brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *