Fed stil med Beastin

Beastin

Har du brug for et fresh outfit – eller er det på tide, at få brugt lidt penge som modsvar til efterårets og vinterens komme? Så kan du trygt læse med her. I dette indlæg skal det nemlig handle om lidt fresh gear, som du kan vise frem til kammeraterne eller i byen uden at være flov. Vi skal have fat i tyske Beastin, der ikke har været længe på den internationale modescene – men alligevel har formået at skabe hype. Beastin bringer et innovativt og vovet udtryk til modeverdenen, og det har vist sig at være populært blandt unge mænd.

Beastin stammer fra München, og har således også deres hovedkontor i den store, tyske By. Hvis man kigger lidt på deres kollektion opdager man hurtigt, at de har rødder i hiphop-miljøet – og deres kollektioner bærer da også præg af en urban-vibe. Hvis du er til cool streetwear, så er Beastin helt sikkert et tøjmærke for dig.

Til lidt af hvert

En af de ting, som tøjproducenter skal kunne i dag, er at appellere til forskellige målgrupper. Såfremt man kun formår at appellere til et specifikt segment, risikerer man at tabe hele forretningen på gulvet, da udvalget af herretøj er enormt – særligt med udbredelsen af webshops og e-butikker. Beastin er en af de mærker, som formår at skabe en bredt favnende kollektion. På trods af at Beastin har sine rødder i streetwear-miljøet – så laver de også tøj, der kan virke tiltrækkende på de unge mænd, der helst vil gå i klassiske modetøj som skjorter og pæne bukser.

Et af de eksempler som kan bringes herpå, er de skjorter som Beastin har med i deres kollektion. Et af de store must-haves i år har været print og farver. Denne tendens er Beastin naturligvis med på, og du kan finde skjorter fra det tyske modefirma, der virkelig lever op til denne trend. En af de skjorter jeg vil sætte fokus på er deres Bonafide Shirt Navy. Den kommer i en god pasform, er navy-blå og har hvide ror printet på skjorten. Super cool stil – og den kan bruges selvom du er til streetwear eller klassisk herremode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *