Fyld garderoben op med streetwear

Dickies

Lad dig ikke narre – hverdagstøj behøver ikke være kedeligt, og da du skal bruge det stort set hver dag, kan du lige så godt gøre noget ud af det. Streetwear er vejen frem, da det er casual – og du kan mikse på kryds og tværs i en evighed. Det amerikanske mærke Dickies laver superfedt streetwear, der aldrig går af mode. Streetwear tager nemlig udgangspunkt i tidsløse sweatshirts, jeans, chinos og kasketter – som altid kan bruges. Motiverne er skiftende, men som regel kan du finde både sjove, farverige eller provokerende motiver.

I dette indlæg kan du læse om streetwear, som hører hjemme i en hver garderobe.

Sweatshirts

Jeg er stor tilhænger af, at man har et bred udvalg af, hvad jeg vil kalde ’basis-wear’. Her er tale om sweatshirts, jeans og t-shirts, og det er her streetwear for alvor har sin berettigelse. Hvis du har en bred variation i dit basis-wear – og har et stort udvalg – så behøver dit hverdagstøj ikke være ensformigt eller kedeligt.

Dickies har sine rødder i det amerikanske arbejdstøj – og deres sweatshirts er lavet i et materiale, som tillader at tøjet rent faktisk bliver brugt. Du kender formentlig allerede det klassiske Dickies logo med en hestesko, og deres basis-sweatshirts bruger dette som det centrale motiv. Disse sweatshirts fra Dickies er en god beklædningsdel at have på lager, og de kommer i mange forskellige farver. Disse sweatshirts kan bruges til både chinos, jeans og joggingbukser – så mulighederne er uendelige.

Bukser

Du skal naturligvis have nogle underbenklæder – og helst i forskellige farver og modeller. Dickies er kendt for deres ’workpant’, som er inspireret af deres arbejder-rødder. Bukserne har en form, der minder om chinos – men de er lavet i et mere hårdfør og rigidt materiale. De kommer i mange forskellige farver, og da priserne er SU-venlige, kan du godt tillade dig at købe et par stykker.

Når du har investeret i sweatshirts, workpant og et par forskellige jeans – så er du alllerede i stand til at variere din farvesammensætning samt dit samlede look. Du behøver ikke nødvendigvis at bruge en formue på tøj, for at kunne sammensætte et varieret look på daglig basis. Som sagt, hverdagstøj behøver ikke være kedeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *