Gabba til den modebevidste

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis du er en af dem, som gerne vil skille dig ud, og vil have tøj, som både kan bruges til specielle lejligheder, men også til hverdags brug, så er Gabba lige noget for dig.

Gabba er et dansk jeansmærke, som har eksisteret siden 1983. Gabba har i over 10 år været en pioner inden for design af denim og causal wear på det danske såvel som flere internationale modemarkeder. Detaljen udgør helheden. Udover at være originalt og kvalitetsorienteret må Gabbas produkt ligeledes siges at være unikt som følge af de mange detaljer i tøjet, som i høj grad adskiller mærket fra de øvrige brands. Det er i detaljen Gabba finder modet til at foretage brandets stilmix, hvor det klassiske basisprodukt gøres unikt gennem enkelte rå detaljer. Designets detaljerigdom er inspireret af både nationale og internationale, nutidige og klassiske tendenser.

Gabba laver flere unikke ting, som t-shirts, jeans, sweatshirts, shorts og skjorte og mange andre fede ting. Gabba er førende indenfor tøj, og det er pga. kvaliteten, og de mange detaljer. Jeg bruger selv Gabba, og har ingenting at klage over. Det koster måske lidt mere end så meget andet, men du får et stykke tøj, som holder til næsten det hele, og skiller så ud fra mængden.

Gabba, laver tøj til både drenge og mænd, så der er noget til enhver slags person. Så er du personen, som vil være med på moden og skille sig ud, være et modeikon for andre og se godt ud 24/7 og til alle lejligheder lige meget om det er arbejde, familietur eller fest, så giv lidt mere og få noget Gabba tøj, som holder i flere år. Du kommer ikke til at fortryde at bruge lidt flere penge på Gabba lige meget, hvad du køber fra Gabba, så er kvaliteten der, og den kan ses!

Kvalitet fremfor kvantitet

Nogle mennesker synes, at et simpelt sæt tøj uden tilbehør bliver alt for kedeligt. Derfor vælger de at tilføje nogle accessories, for at pifte det lidt op. Desværre kan outfits godt piftes så meget op, at andre næsten ikke lægger mærke til det tøj, man rent faktisk har på. Det er faktisk er en skam, for det kan være, at det tøj man egentlig har på, er super fedt i sig selv.

Hvis du er en af dem, der er blevet træt af uendeligt mange accessories, og bare gerne vil have noget simpelt tøj, der viser omverdenen hvem du er, så skal du helt sikkert tjekke mærket ”Gabba” ud!

Se også: Modetøj online

Gabba er et dansk tøjmærke der har eksisteret siden 1995, og man kan nærmest godt sige, at deres slogan er ”value for money”. Priserne er skruet en smule i vejret, men tøjets kvalitet er til gengæld også helt i top. Gabbas markedsføring handler i høj grad om kvalitet frem for kvantitet.

Tøjet er som sagt af fantastisk kvalitet, men for at veje det op, forhandles der ikke så mange forskellige ting hos Gabba. Gabba sælger nemlig kun de mest basale ting, såsom t-shirts, jeans, sweatshirts, shorts og skjorter – men ingen accessories. Gabba fokuserer nemlig mest på, at deres tøj er så lækkert og fremtrædende, at accessories bliver overflødige. Det er desuden også endnu en af grundene til, at tøjet er så forholdsvist dyrt – at man sparer på sine accessories.

Gabba fokuserer utroligt meget på, at deres tøj kan kombineres med andre mærker, uden at det ser dumt ud. Hos Gabba prioriteres det nemlig meget højt, at deres tøj er neutralt og maskulint, netop for at det kan passe sammen med alt.

Hvis du derfor er den moderigtige type, der ønsker tøj af exceptionel kvalitet, er det hos Gabba du skal kigge! Her bliver accessories overflødige, fordi tøjet er så stilrent og passer til alt. Tøjet har en meget maskulin fremtoning, og du kan sagtens pifte et hvilket som helst outfit op, med en beklædningsgenstand fra Gabba!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *