Legends of the Street er det nye streetwear brand i Danmark

modemand1

Det er altid godt med noget forandring, og særligt den danske herremode nyder godt af nye stjerneskud. Det er nemlig med til at udfordre herremoden, og resultatet bliver, at flere tøjmærker tager sig sammen – og leverer en moderne kollektion med kant. Et af de nyeste skud på stammen inden for dansk streetwear er Legends of the Street, der laver moderne streetwear til mænd.

Legends of the Street er et relativt nyt mærke i Danmark, og jeg er først stødt på det for nyligt. De laver super fedt streetwear, der har et meget klassisk udtryk. Der bruges ikke for meget krudt på smarte farver, men i stedet er der fokus på skrift, motiver og små detaljer. Det passer perfekt til min personlige stil, og derfor er jeg allerede stor fan af Legends of the Street.

Jeg har altid været tilhænger af streetwear, men på det seneste har jeg lidt følt, at streetwear moden trak i den forkerte retning. Jeg er fra en tid, hvor streetwear skulle være simpelt og råt – men den seneste udvikling har medført, at mange streetwear brands er begyndt at eksperimentere med smarte designs eller farver. Det er jeg bestemt ikke tilhænger af, hvorfor jeg elsker et mærke som Legends of the Street, der forstår sig på tanken om back to basics.

Fuld kollektion fra det danske tøjmærke

Legends of the Street er ude med en fuld kollektion, der kan findes i butikker og webshops landet over – og som er klar til at pryde din garderobe. Med fuld kollektion mener jeg både t-shirts, sweatshirts, tanktops, caps og meget andet.

Legends of the Street er store tilhængere af det simple, og derfor finder du ikke de store udsving i deres kollektion; det er simple og stilrene designs, hvilket tiltaler mig rigtigt meget. Jeg kan godt finde skønhed i den simple streetwear mode, og det faktisk det, der tiltalte mig i første omgang.

Har du set på noget af det nye fra danske Legends of the Street? Jeg er selv totalt vild med det, og jeg forventer, at min garderobe bliver opgraderet i forbindelse med sommeren herhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *