Ny dag – nyt dig – ny hårfarve

1525R-80550

Har du brug for at der skal ske noget nyt? Hårfarve er et fænomenalt instrument til at ændre dit look uden egentlig at pille ved særlig meget. Både frisure og hårfarve er virkelig med til at definere dit udseende og det er super let og billigt at gøre noget ved netop de to faktorer. Ved at farve dit hår kan du afpudse dit look og komme til at fremstå helt knivskarp. Det gælder hvad enten du søger en dramatisk forandring eller du går efter det naturlige look, hvor hårfarven tilfører dig det lille ekstra, som er kendt for at gøre hele forskellen. Det smarte ved hårfarve er, at du kan få lige nøjagtig det look du søger, så selvom du er blondine og altid har drømt om at være brunette eller rødhåret så du godt blive det.

Hårfarve der matcher

Hårfarve findes i et hav af forskellige nuancer og toner, men et godt råd når du skal vælge farve blandt de svimlende mange valgmuligheder er at gå efter en hårfarve, som ikke ligger for langt fra din naturlige hårfarve så det ikke komme til at se alt for fake ud. Den gyldne regel er aldrig at farve mere end to toner lysere eller mørkere end dit naturlige hår. Selvom hårfarve altid vil være fake uanset så er hemmeligheden bag en god og flot hårfarvning at man ikke lægger mærke til at det er farvet. Så når du har bestemt dig om dit hår skal være askeblond, kastanjebrunt eller noget helt tredje så er det en god ide at vælge en farve på farveskalaen, som ikke afviger alt for meget fra din egen hårfarve, så du får det bedste resultat. Ved at følge eksperternes anbefalinger slipper du også for at ende op med en hårfarve der er helt skæv og slet ikke matcher farven på dine øjenbryn.

Den rette nuance

Det er med hårfarve som det er med maling, du vil kunne finde farver som ligger tæt op af hinanden på farveskalaen men alligevel er vidt forskellige. Blond er altså ikke bare blond – blond fås i alle nuancer med varme og mindre varme undertoner ligesom hvid maling kan gå under navnet knækket hvid, æggeskal, elfenben, vanilje og mange mange flere. Eksperterne fremhæver også et andet godt råd, nemlig at du tager udgangspunkt i din hudfarve når du skal vælge hårfarve så du får valgt en farve der får din teint til at se bedst ud.

Hårfarve

Hårfarve kan indeholde skrappe kemikalier som kan være problematiske for hovedbunden og immunsystemet. Det skyldes at en del hårfarver er baseret og fremstillet på mange kunstige stærke kemikalier er hårdest mod huden. Så når du skal købe en hårfarve, så kan det være en god ide at vælge en hårfarve, som er plantebaseret så du får en mere skånsom og mildere hårfarve. På Okoshoppen.dk kan du finde hårfarver som hverken indeholder det allergifremkaldende stof ammoniak eller parabener. Ved at vælge en hårfarve fra Okoshoppen.dk kan du mindske risikoen for at du udvikler allergier og udslæt når du farver dit hår derhjemme.

One comment

  1. Kasper siger:

    Lyder spændende med gode alternativer til de skadelige produkter!

    Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *