Om os

Her på siden interesserer vi os for webdesign, online markedsføring og det at skabe en super god profil på Internettet.

Baggrunden er mange års arbejde med webdesign og at hjælpe andre virksomheder med at få en hjemmeside som er i tråd med deres strategi og som kan fungere som et springbræt for alle deres andre aktiviteter. Det kan eksempelvis være omkring e-handel eller b2b sider med udvikling af software og salg af dette.

Interessen blev først vagt da jeg sammen med min kollega Jens, læste Humanistisk Informatik på Universitetet. Vi arbejdede rigtig godt sammen og havde den samme professionelle tilgang til det at skabe værdi for andre virksomheder. Vi blev ved med at arbejde sammen og det sidste år på Universitetet startede vi vores lille hobbyvirksomhed.

Nu har vi solgt det hele og “sidder på en sydhavsø” – eller nok rettere i haven derhjemme hvor vi nu har tid til at overveje hvad vi nu skal i gang med samtidig med at familien skal plejes. Vi driver nu denne side for sjov og for at holde vores viden up-to date omkring web design og online marketing. Vi skriver om alt mellem himmel og jord men fokuserer på at fremstille forskellige løsninger vi falder over på Internettet som vi mener skal have et ord med på vejen.

Vi håber begge at i nyder jeres tid her på siden og i er meget velkomne til at skrive kommentarer så skal vi nok svare på dem så hurtigt som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *