Slank dig med en e-cigaret

slank

Du læste rigtigt, slank dig med en e-cigaret. Det, at man kan slanke sig på den måde, er noget helt nyt for mig. Jeg hørte det første gang i går fra en veninde, som har fået det at vide fra en veninde. Derfor ved jeg ikke om dette, bare er en vandrehistorie.
Jeg tror dog ikke på, det gælder alle og det kommer der en forklaring på her hvorfor.

Min venindes veninde der fortalte det, havde tabt sig 25 kilo på 6 måneder ved, at begynde på at dampe på en e-cigaret. Det skal siges, at hun var meget overvægtig (100+ kg pige) og har stort set altid været på slankekur. Det er bare aldrig lykkes hende, at tabe sig før nu.

Hvor kom ideen fra til en e-cigaret

Normalt er min venindes veninde rigtig glad for søde sager og har vitterlig haft et overforbrug af penge på søde sager. De søde sager har specielt været slik, chokolade og kage. Hvad der angår mad, har hun altid spist normalt og har aldrig overspist.
Derfor har hun altid set de søde sager, som synderen til hendes overvægt. Hun har prøvet alt for, at komme af med de søde sager, men ingen ting har hjulpet.

For godt og vel 1 år siden fik hun beskeden fra hendes læge, at hvis hun ikke gjorde noget ved hendes overvægt, vil hun højest sandsynligt dø af en hjerte kar sygdom.

Det fik hende op af stolen og besluttede sig for, at komme af med slikken. Hun undersøgte alle muligheder for, at stoppe med hendes slikforbrug.
Hun fandt en på nettet, der havde tabt sig ved brug af en e-cigaret. Derfor besluttede hun sig for at prøve det. Hun var ganske vist meget urolig og ikke særlig tryg ved, at skulle begynde på at dampe, da det bare ville være en ny form for afhængighed, hun vil få.
Hun konsulterede sin læge med problemet og han frarådet hende det, da der ikke er lavet nogen gennemgående undersøgelse af disse e cigaretter, men igen hvis hun ikke gjorde noget ved hendes forbrug af søde sager, vil hun højst sandsynligt dø i en alt for tidlig alder.

Efter hun havde snakket med lægen, var hun endnu mere i tvivl, for hun har altid valgt og høre efter, hvad hendes læge har sagt og han frarådet jo hende det.
Derfor skulle der gå yderlige 2 måneder med samme forbrug af søde sager, indtil hun troede hun fik et ildebefindende, da besluttede hun sig for, at prøve en e-cigaret.

Her er så grunden til hun har tabt sig ved hjælp af en el-cigaret.

Hun kontaktede en e-cigaret webshop og spurgte dem til råds. De kunne ikke anbefale hende og starte med at bruge e-cigaretter som slankemiddel. Hun forklarede derefter hendes overvægtige problem og at hendes sygdoms problem er mindst lige så farligt, som rygeres sygdom. Det kunne webshoppen godt se problemet i, men de kunne stadigvæk ikke anbefale det, men hun var selvfølgelig frit for at prøve det.
Hun købte en ego-t cigaret med tilhørende e-væsker uden nikotin selvfølgelig. E-væskerne var med frugt-smag, chokoladesmag og andre søde smage.
Lige som produktet kom ind af døren, gik hun straks i gang med at bruge den.
Hun brugte den på den måde, at hver gang hun fik lyst til noget sødt tog hun simpelthen et par sug af cigaretten. Til hendes store overraskelse virkede det, lige så snart hun havde suget på cigaretten, så forsvandt hendes abstinenser til søde sager.

Resultatet efter 6 måneder

Efter 6 måneder havde hun som sagt tabt sig 25 kilo og havde fået det meget bedre. Hun kan nu begynde og lave lidt motion uden at få det dårligt. Desuden er hendes forbrug af e-cigaretten næsten væk og hun har næsten ingen slik abstinenser mere.

Om jeg tror på det?

Ja det ved jeg faktisk ikke. Jeg har prøvet og kontakte e-cigaret firmaet Smartsmoke.dk og fik snakket med indehaveren. Han kunne godt verificere over for mig, at der var begyndt, at henvende sig mange personer med spørgsmål omkring slankning med e-cigaret. Han henviste dem altid til, at rådføre sig med deres egen læge.

Vil jeg så prøve det?

Nej det vil jeg ikke, men jeg har heller ikke haft kniven for struben og stået med det ene ben i graven pga. min overvægt. Havde jeg det, så havde sagen været en helt anden og så vil jeg da have prøvet det.

Er det en and eller hvad?

Ja det håbede jeg lidt på I kunne hjælpe mig med. Kender I en eller har I selv prøvet, at slippe af med de søde sager vha. en e-cigaret? Så skriv en kommentar om det herunder.

Forsat rigtig godt forår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *