Spis færre kalorier og tab dig

1525R-80789

Det giver næsten sig selv at man skal spise mindre hvis man vil tabe sig. Men spørgsmålet er så hvor meget mindre man skal spise for at tabe sig. Det er der faktisk en nem måde at beregne. Læs mere her og se hvordan du skal gøre

Generelt set er der forskel på mænd og kvinder. Mænd skal have lidt mere at spise end kvinder skal, deres forbrænding er også højere. Det er svært at finde ud af hvor meget man skal spise mindre end normalt. En tommelfingerregel siger at mænd skal have ca. 2500 kalorier om dagen mens kvinder skal have 2000 kalorier.

Hvis man går på en slankekur som eks. NUPO slankekuren får man ca kun 800 kalorier om dagen, så der kan man virkelig snakke om at spise færre kalorier end man skal have.

Der er andre slankekure som ikke er så voldsomme som NUPO kuren, men fælles for dem alle er at man skal spise mindre end kroppen skal bruge, således kroppen tvinges til at bruge af fedtreserverne for at få den energi den skal have.

Denne slags slankekure hvor man ikke får så meget at spise betyder også at man altid går rundt og er sulten. Hvis man er interesseret i at gå på en slankekur hvor man ikke hele tiden går rundt og er sulten skal man kigge lidt på enten Paleo slankekuren eller slow carb kuren som man kan læse mere om på www.effektivkur.dk.

Der er ingen som siger at man skal vælge den ene eller den anden, det er et spørgsmål om temperament. Personligt kan jeg ikke holde ud til at være sulten i længere tid, så jeg anbefaler slow carb kuren som er super nem og god at være på. Man føler ikke man er på slankekur med denne kur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *