Webdesign og kommunikation

web_design

Mange mennesker tror at det er nok bare lige at købe et domæne på nettet og så få lagt deres firmalogo på og et telefonnummer de kan kontaktes på. Det er bare ikke altid helt nok – for hvordan skal dine kunder finde dig?

Ved “kun” at lave et visitkort på internettet risikerer du at du bliver mere usynlig. Hvis du bare vil have et visitkort er der andre services der måske kan være endnu bedre end en hjemmeside uden rigtig indhold.

I dag er det google der styrer nettet og styrer hvem der vises i søgeresultaterne og hvem der ikke gør. Hvis ikke google synes om din side – eller rettere ikke synes at din hjemmeside tilbyder mere så beslutter deres robot at din side ikke har relevant og du bliver smidt over bag i køen. Deres formål er at levere kvalitetsindhold til deres kunder – og hvis ikke din hjemmeside kan det bliver den ikke vist.

Hvis du har mulighed for det så lav en hjemmeside med flere undersider som er lækkert designet og som kommunikerer dit budskab til dine kunder. Giv dem det du selv ville forvente at finde hvis du eksempelvis søgte på “kaffemaskiner” på internettet. Dine besøgende er sultne giv dem lidt at spise men gør dem ikke mætte, målet er at de skal ringe til dig og købe din vare for at blive helt mætte.

Hvis du opbygger din side rigtigt og kommunikerer knivskarpt til dine kunder vil du se at det er dig som de vælger og som google vælger og du vil se dig selv få mere omtale og flere kunder. Men lad vær med at tro at tilstedeværelse er nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *